Bercea Mondialu’ ‘telectualu’

Posted: februarie 27, 2011 in Fobii prepubiene

Anghel Sandu, cunsocut drept Bercea Mondial, are permis de conducere. Nimic neobişnuit până aici, dacă nu am ţine cont de faptul că interlopul este analfabet şi, potrivit legislaţiei din România, nu are dreptul să conducă un autovehicul.

Bercea Mondial are permis de conducere, deşi este analfabet

Faptul că Bercea Mondial nu ştie să citească a fost descoperit zilele acestea, când a trebuit să dea declaraţii la Parchet şi în faţa instanţei de judecată. Cu toatea acestea, interlopul a susţinut în faţa procurorilor că este un om inteligent din moment ce a reuşit să facă atâtea milioane de euro.

Potrivit şefului Poliţiei Rutiere, Lucian Diniţă, a declarat că lui Bercea Mondial nu-i poate fi anulat permisul decât dacă se va dovedi că a fost obţinut fraudulos . „Eu nu pot să-i anulez permisul decât dacă instanţa constată că a fost obţinut fraudulos(…) Până acum nu s-a cerut anularea permisului, dar ancheta nu s-a terminat”, a declarat comisarul-şef Lucian Diniţă, şeful Poliţiei Rutiere, pentru Gândul.

Sandu Anghel a fost prins pe 19 februarie, în cartierul Ferentari din Bucureşti. El fusese dat în consemn la frontieră, după ce, joi seara, 17 februarie, şi-a înjunghiat un nepot în timpul unui scandal petrecut în Drăgăneşti-Olt. Ulterior, magistraţii Tribunalului Olt au emis un mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele său, pentru infracţiunea de tentativă de omor.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s