Sollloooo… Se stiee !!!

Posted: februarie 27, 2011 in Monden

1 Martie este o sărbătoare a primăverii, cu obiceiuri străvechi. În această zi toate fetele şi femeile primesc mărţişoare sub diferite forme cu semnificaţii speciale.

Sursa foto: Adevărul

Comercianţii nu ştiu ce să mai facă, ce figurine să mai construiască sau ce chip celebru să mai aşeze pe bucăţile de hârtie minuscule care aduc atâta bucurie celor care le primesc. Dar iată că cineva iscusit s-a gândit să facă bani din imaginea maneliştilor celebri Florin Salam şi Nicolae Guţă.

Chipurile celor din mari artişti a căror imagine este bine întipărită în mintea petrecăreţilor şi a iubitorilor de ritmuri sacadate pe care domnişoarele îşi mişcă şoldurile ameţitor, Nicolae Guţă şi Florin Salam, au ajuns bun naţional, din moment ce au ajuns până şi pe mărţişoare. Fetele se vor înghesui să pună la pieptul lor mărţişoare cu Guţă şi Salam şi le vor demonstra iubirea prietenilor sau soţilor lor pe muzica artiştilor amintiţi sau vor pune pe repeat la iPod cel mai nou hit al celor doi… o imagine idilică într-adevăr. Mărţişoarele nici nu costă mult, conform celor de la Adevărul, doar doi lei bucata.

Reclame
Comentarii
  1. Anca spune:

    Vai, asa ceva se nu se poate! Unde se intampla asta?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s