Ocolul Pamantului cu aspiratorul

Posted: Februarie 28, 2011 in Fără categorie

Media timpului petrecut de către bărbaţii din Marea Britanie de-a lungul vieţii în baruri este de 10.585 ore, iar femeile parcurg 11.748 km din viaţă dând cu aspiratorul, potrivit unui studiu făcut de site-ul dailymail.co.uk şi citat de zf.ro.

Acelaşi studiu indică faptul că bărbaţii britanici se culcă în medie cu nouă partenere de-a lungul vieţii, ştiu să gătească doar patru feluri de mâncare şi pierd aproximativ o lună pentru a-şi găsi şosetele.

Venitul mediu lunar al lor este de aproximativ 2.700 euro pe lună. În fiecare an, bărbatul cheltuie 664 euro pe haine de firmă, 1.334 euro pe bere, mai mult de 2.330 euro cheltuie online, 2.553 euro cheltuie pe dispozitive electronice iar 486 euro pe fast-fooduri şi restaurante.Chiar dacă la bărbaţi s-a înregistrat o creştere a sumelor de bani cheltuite pe cumpărături, tot femeile sunt cele care deţin 80% din acest domeniu.

Potrivit studiului o femeie cheltuie în medie 120 euro pe an pentru a-şi cumpăra pantofi şi dă cu aspiratorul 11.748 km în timpul vieţii.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s