Martishorul Fernando

Posted: martie 1, 2011 in Monden

Aflaţi amandoi, sambătă, intr-un club din Caransebeş, cand Fernando a avut o ieşire nervoasă şi a fost internat apoi la psihiatrie, manelistul Romeo Fantastik a explicat, ieri, ce s-a întâmplat de fapt cu amicul lui. Romeo a spus că Fernando a luat-o razna după ce a primit un telefon.

Fernando de la Caransebeş a făcut o criză de isterie, sâmbătă

Romeo Fantastik a declarat pentru Libertatea că ieşirea nervoasă pe care a avut-o Fernando de la Caransebeş, sâmbătă, într-un club din localitate, ar fi fost provocată de un telefon pe care acesta l-ar fi primit în seara respectivă, imediat după ce au încheiat spectacolul.

Osama bin Laden, cel mai cunoscut terorist arab

“Eu terminasem concertul, iar Fernando s-a oferit să mă conducă spre ieşirea din club. Atunci a primit un telefon, s-a enervat cumplit şi a început să înjure. Mi-a spus că l-a sunat unul bin Laden şi l-au apucat pandaliile. Îi spunea la telefon: «Pleacă, mă, de-aici că nu eşti bin Laden. Luaţi-aş familia în… Lasă că te scot eu pe interval şi te aranjez». L-am văzut că e foarte nervos, aşa că i-am făcut semn că plec. La zece minute după ce am ajuns la hotel, am aflat că a ajuns la nebuni”, a povestit Romeo.

A făcut din nou crize la spital

Medicii de la secţia Psihiatrie a Spitalului Municipal din Caransebeş, unde a fost adus sâmbătă noaptea, mort de beat şi delirând, l-au ţinut pe Fernando timp de două zile cu perfuzii cu sedative. Manelistul a mai avut şi în noaptea de duminică spre luni mai multe crize şi a fost din nou sedat, însă în momentul de faţă starea lui este mai bună.

Acesta este spitalul din Caransebeş în care este internat Fernando

Potrivit unor surse din spital, cântăreţului i se administrează perfuzii cu vitamine şi minerale, iar medicii pun căderea psihică a lui Fernando pe seama oboselii şi a excesului de alcool şi de energizante. Manelistul va mai sta cel puţin cinci zile în spital.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s