Femeia-Barbat

Posted: martie 2, 2011 in Fobii prepubiene

Se pare că femeia, potrivit unui studiu realizat în Marea Britanie şi publicat în Daily Mail, pentru că sexul slab ia trei sferturi dintre deciziile legate de casă.

Femeia hotărăşte când este vorba despre achiziţii comune, despre cum se cheltuiesc banii, ea decide în ceea ce priveşte meniul de fiecare zi şi tot ea stabileşte destinaţia de vacanţă. Iar şase din zece bărbaţi au recunoscut că partenera are control total asupra vietii comune şi că ea decide inclusiv când fac sex.

La studiu au participat 3000 de cupluri. „Suntem surprinşi de sinceritatea cu care bărbaţii au recunoscut că nu mai sunt băbaţi în sensul clasic, că nu de ei depind majoritatea deciziilor din casă. Mai mult, cei intervievaţi au spus că nu au nici o problemă nici când e vorba să le ceară partenerelor permisiunea de a face un anumit lucru”, a declarat, pentru Daily Mail, purtătorul de cuvânt al companiei care a comandat cercetarea.

Totuşi, bărbatului i-au rămas volanul şi telecomanda, pentru că el este cel care decide ce model de maşină este mai potrivită familiei şi la ce program se vor uita cei apropiaţi.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s