Greva Foamei

Posted: martie 2, 2011 in Monden

Problemele se ţin lanţ pentru Fernando de la Caransebeş, care weekendul trecut a ajuns la nebuni. Medicii i-au descoperit la internare şi o infecţie in gât, care nu-i permite să se hrănească.

F ernando nu îşi poate face de cap pe holurile spitalului, pentru că medicii îl ţin sedat
Fernando e hrănit de trei zile numai prin perfuzii, deoarece medicii de la secţia Psihiatrie a Spitalului Municipal Caransebeş i-au descoperit o infecţie serioasă în gât. Manelistul e tratat cu antibiotice şi încă i se administrează sedative, pentru că nici starea psihică nu s-a ameliorat. Mama şi logodnica interpretului, care se simt neputincioase, îl vizitează zi de zi şi se roagă ca acesta să se pună pe picioare.

“E ameţit din cauza medicamentelor şi mi-au zis că-l ţin internat până când îşi va reveni”, ne-a spus mama tânărului. Manelistul a ajuns la balamuc după ce a iscat un scandal într-un bar în care cântase, în weekend, alături de Romeo Fantastik. Fernando a fost dus la secţia de poliţie, iar de acolo, la insistenţele rudelor, care s-au plâns că cinci zile băuse doar energizante şi delira, manelistul a fost internat la Psihiatrie.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s