Dragoste de mama ?

Posted: Martie 4, 2011 in Se poate si la Case mai Mari..

Pamela Butler din Blackwood, Marea Britanie, a suferit mult văzând-o pe fiica ei, Nichola Pagett (35 de ani), cât era de distrusă pentru că nu putea să rămână însărcinată.

Văzând că îşi dorea un copil cu orice preţ, femeia s-a oferit să i-l nască ea însăşi. A acceptat ca medicii să-i introducă în uter embrioni rezultaţi în urma fecundării ovulelor Nicholei cu spermatozoizi de la soţul ei, Mathew Pagett.

În 2007, în uterul Pamelei au fost introduşi doi embrioni, dar nu s-au prins. Femeia s-a consumat imens. Medicii i-au mai introdus alţi embrioni a doua şi a treia oară, fără rezultat.

Deja, Pamela îşi pierduse orice speranţă. Dar, în decembrie 2009, fertilizarea a reuşit. Sarcina a fost uşoară, deşi bunica a avut o sângerare care i-a produs o mare spaimă. În cele din urmă, ea a adus pe lume nepoţelul, prin cezariană. Micuţul Josef s-a născut perfect sănătos, cântărind 2,6 kilograme.

Tratamentul de fertilizare de la Clinica Midland i-a costat pe soţii Nichola şi Mathew Pagett aproape 13 mii de euro. Mai întâi Pamela a fost supusă la analize amănunţite şi i s-au dat medicamente pentru ca medicii să se asigure că are o sănătate bună.

Apoi au recoltat ovule de la Nichola şi spermă de la Mathew, embrionii fiind obţinuţi în laborator.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s