Michael

Posted: Martie 4, 2011 in Monden

Un medic din Marsilia (Franţa), a explicat în cartea sa „Michael Jackson, secretul unei voci”, pe care o va scoate în această lună, că timbrul vocii lui Michael Jackson este consecinţa administrării unui medicament care i-ar fi provocat cântăreţului o „castrare chimică”.

 „La moartea sa, mi-am zis: «Este o voce de castrat»”, a precizat Alain Branchereau, profesor de chirurgie vasculară la spitalul Timone, citat de Mediafax.

„La 12 ani, Michael Jackson avea acnee, ştim sigur, vorbeşte el însuţi despre aceasta ca despre o tragedie. Ce îmi imaginez eu că s-a întâmplat este că i-a fost propus, prin anturajul său, acest tratament miraculos”, spune Branchereau, precizând că nu a solicitat informaţii de la apropiaţii cântăreţului pentru cartea sa, „Michael Jackson, le secret d’une voix” (Michael Jackson, secretul unei voci), care va apărea pe 9 martie.

Tratamentul pe care l-ar fi urmat Michael „blochează pubertatea”, iar „vocea nu se poate maturiza”, explică medicul, precizând că şi-a fondat cercetările pe lectura a circa 20 de lucrări, studiul unor fotografii şi părerile unor specialişti în dermatologie, fiziologia vocii, chirurgie estetică şi urologie, consultând şi un fost corist care a cântat de tânăr.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s