Sarut de Oscar

Posted: martie 4, 2011 in Monden

 

Sărutul pe gură dintre actorul spaniol Javier Bardem, soţul Penelopei Cruz, şi Josh Brolin, din momentul decernării statuetei pentru „Cel mai bun scenariu original” a fost cenzurat de televiziune a americană ABC.

 După ce duminica trecută a avut loc a 83-a ediţie a Galei Premiilor Oscar, acum a venit vremea obişnuitelor „bârfe” de după ceremonie.

„Balul” l-a deschis Colin Firth. Câştigătorul statuetei de aur pentru „Cel mai bun actor” pentru rolul său din „Discursul Regelui” a criticat faptul că filmul său este cenzurat în Statele Unite ale Americii.

Dar lucrurile nu s-au oprit aici. Conform cotidianului El Mundo, ieri, a fost publicată o fotografie care îi înfăţişa pe Javier Bardem şi pe actorul american Josh Brolin sărutându-se pe gură în timpul decernării Oscarului pentru „Cel mai bun scenariu original”. Un sărut pe care l-a putut vedea toată lumea prezentă în sală, dar nu şi telespectatorii, gala fiind transmisă cu 7 secunde întârziere pentru a se evita „scene neconvenabile”. Până acum, când a apărut fotografia cu pricina.

Conform BBC, în acel moment, camerele erau aţintite asupra actriţei Penelope Cruz, care îl însoţise pe soţul său, nominalizat la categoria „Cel mai bun actor”. Câteva ore mai târziu, însă, zvonurile despre cenzură au început să circule pe Internet.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s