8 martie cu nabadai

Posted: martie 8, 2011 in Monden

Cântăreţul britanic George Michael a fost părăsit de iubit. Potrivit tabloidului The Sun, afaceristul texan Kenny Goss a hotărât să pună punct relaţiei de 15 ani pe care o avea cu artistul pentru cå, printre altele, nu-i mai suporta infidelitåţile.

George Michael (47 de ani) şi Kenny Goss (51 de ani) formau un cuplu încă din 1996, însă cei doi şi-au recunoscut public relaţia abia în aprilie 1998, când artistul a mărturisit că e homosexual. Însă se pare că dependenţa de droguri, cu care George se confruntă de câţiva ani, condamnarea de anul trecut, când a stat 4 săptămâni în închisoare după ce a condus sub influenţa stupefiantelor şi a intrat cu maşina într-un magazin din Londra, dar şi infidelităţile acestuia l-au făcut pe Kenny să pună capăt relaţiei.

“Au fost atâtea şanse pe care Kenny i le-a oferit. El i-a fost loial lui George încă din prima zi, lucru care nu a fost întotdeauna reciproc. Kenny are galeria sa, care merge foarte bine. El stă mai mult în SUA, aşa că petrec mult timp departe unul de celălalt. E foarte trist, dar poate acesta va fi un duş rece pentru George”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s