Buni ce tanara esti !

Posted: martie 8, 2011 in Fobii prepubiene

// //

Daniela Rivca Stănescu, din satul gălăţean Iveşti, a fost declarată de britanici cea mai tânără bunică din lume. După ce a devenit mamă la doar 12 ani, Daniela este, din noiembrie anul trecut, şi bunică.

 Fiica ei, Mariana a născut, tot la 12 ani, o fetiţă perfect sănătoasă, care a venit pe lume în noiembrie 2010 la maternitatea Spitalului Judeţean din Galaţi.

„Suntem bucuroşi şi abia aşteptăm să facem botezul. Noi o să avem grijă şi de nepoată, şi de fiica noastră. Noi o s-o ajutăm cu copilul”, spunea fericită Daniela Stănescu, după ce a devenit bunică la 23 de ani. Ieri, cotidianul britanic „The Sun” a declarat-o pe Daniela cea mai tânără bunică din lume.

Precedentul record îi aparţinea unei britanice care a devenit bunică la 26 de ani. Tatăl nou-născutei, şi el tânăr, în vârstă de 15 ani, este bucuros că a devenit părinte, dar declară că nu ştie încă dacă îşi iubeşte concubina.

„Eu sunt tatăl copilului. Nu ştiu deocamdată dacă o iubesc pe Mariana. Văd eu de acum încolo ce-oi face. Pe fata noastră sigur o s-o iubesc„, spunea, mândru de el, Vasilică Stănescu după naşterea fetiţei.

„Ne înmulţim fără nici o grijă şi în curând o să ajungem să nu ne mai vedem”, a declarat ironic Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s